Hockeysters zakken na nederlaag plek op de ranglijst

Sport 173 keer gelezen

Hendrik Ido Ambacht – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag niet kunnen winnen bij koploper Derby. De formatie van Jeroen Barto verloor het duel op om de koppositie met 3-2. Bij rust hadden beide teams het doel nog niet gevonden.

Na een voorsprong van Derby was het Jamie Zegers die voor 1-1 zorgde. Daarna liepen de Ambachters uit naar 3-1. Vervolgens wist Evelien Schutte nog een treffer voor de dames uit Spijkenisse te produceren. De gelijkmaker zat er vervolgens niet in.

Echt kopduel
'Het was echt een duel tussen nummer 1 en 2. We waren allebei sterk in de duels. We hebben het in tien minuten van 1-1 naar 3-1 uit handen gegeven en dat is zonde. We gingen volop voor de gelijkmaker, maar de 3-3 zat er echt niet in', meent coach Jeroen Barto na afloop. Zondag wacht Pelikaan. Door de nederlaag zakt HV Spijkenisse naar de derde plaats.