Spijkenisse verliest koppositie bij concurrent Achilles Veen

Sport 148 keer gelezen

Veen – Spijkenisse is sinds zaterdag geen koploper meer in de hoofdklasse A. De ploeg van Peter Wubben verloor een rechtstreeks duel om de koppositie van Achilles Veen. De club uit Brabant zegevierde met 1-0. Bij rust stond deze stand al op het scorebord.

Toch kreeg Spijkenisse wel kansen om tot een treffer te komen. De ploeg speelde lange tijd op de helft van de Brabanders. Na een klein half uur wist Achilles Veen er goed uit te komen en wist vervolgens doelman Dyron Bijl te verschalken.

Geen brug slaan
De ploeg was teleurgesteld, maar wel realistisch na afloop. 'Zij maken een goal meer dan dat wij hebben gedaan, daar gaat het om. We spelen een uur lang op hun helft. Vervolgens weten zij het doel bij ons wel te vinden. Wij konden vandaag geen brug slaan om door hun verdediging heen te prikken. De jongens waren teleurgesteld, maar we weten dat je uit bij een concurrent kunt verliezen. We maken ons geen zorgen', meent Peter Wubben na het duel.