Afbeelding

Handballers HVOS boeken eerste overwinning

Sport 117 keer gelezen

Zwijndrecht- De handballers van HVOS hebben na twee nederlagen dan toch de eerste overwinning te pakken. De Spijkenissers versloegen in een spannende wedstrijd op het sportpark Develstein met 18-19 (10-10) Conventus.

Deze wedstrijd begon eindelijk weer eens op handbal te lijken', doelde coach Rafael Loch op de twee voorgaande ontmoetingen. 'We hebben een nieuwe ploeg, die langzaam vorm begint te krijgen. De meeste mannen focussen zich op de zaal en spelen ook niet op het veld. We zitten voor het komende seizoen gelukkig weer wat ruimer in onze spelers doordat er een aantal spelers weer zijn gaan handballen en dat er enkele spelers zijn overgekomen van het ter ziele zijnde Twist.' HVOS heeft in de tweede klasse B V de eerste twee punten te pakken. Yannick van Doorsselear viel al na vijf minuten spelen uit met een enkelblessure. De Spijkenissers zijn het komende weekend vrij.

HVOS: Steven Voss; Mitchell Schuijl (5 keer), Keehnen (5 keer), Roy Pals (1 keer), Chris van der Velde (3 keer), Rodney Smith (2 keer), Yannick van Doorsselear (1 keer), Gary van de Luitgaren, Roy van Wijngaarden (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant