Arie Bravenboer heeft zojuist uit vrije schop de 2-1 gescoord en neemt de felicitaties van zijn ploeggenoten in ontvangst.  Foto: Wil van Balen.
Arie Bravenboer heeft zojuist uit vrije schop de 2-1 gescoord en neemt de felicitaties van zijn ploeggenoten in ontvangst. Foto: Wil van Balen.

Koplopers GHVV ’13 en Rockanje in evenwicht

Sport 281 keer gelezen

Rockanje- GHVV '13 en Rockanje hebben de topper in de vierde klasse F gebroederlijk met een 3-3 (3-1) gelijkspel afgesloten.

'Wij zijn als morele winnaar uit de strijd gekomen', stelde trainer John Stougje nadat zijn ploeg in de tweede helft een 3-1 achterstand met de nodige energie had glad gestreken. 'Vlak voor tijd kropen we met een dot van een kans voor Rockanje nog door het oog van de naald. Maar dan nog mijn complimenten voor de ploeg op de wijze waarop zij terug zijn gekomen.' De Heenvlieters begonnen overigens sterk aan de wedstrijd, want topscorer Roy Buisman opende de score voor GHVV: 0-1. Nadat Buisman met een blessure het veld moest ruimen, zou Arie Bravenboer zich ontpoppen als een ware plaag voor de GHVV-ers. Behalve zijn twee treffers was hij ook verantwoordelijk voor de doeltreffende assist. 'Wij waren wel wat beter dan Rockanje, maar zij waren sterk in de omschakeling. We hebben in de tweede helft met één tegen één volle druk uitgeoefend en dat pakte uiteindelijk goed uit. Ik ben al met al tevreden dat we de topper op verplaatsing goed hebben afgesloten.' Danny Poldervaart en Jeroen de Wit scoorden in de tweede helft. GHVV '13 speelt zaterdag aan de Groene Kruisweg de derby tegen SCO '63.

GHVV '13: Erwin van Trigt; Evert-Jan Schoenmakers, Roman Pardon (46. Vincent Schoordijk), Sander de Bloeme, Jean Paul Kers (58. Jeroen de Wit); Dennis Poldervaart, Jelle Wolters, Danny Poldervaart, Jordy Breestraat; Marc Althusius, Roy Buisman (36. Jimmy Donkers).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant