Spijkenisse laat 0-3 voorsprong schieten tegen Ter Leede

Sport 95 keer gelezen

Sassenheim- Spijkenisse is er evenals tegen onder meer Noordwijk niet in geslaagd om een veilig lijkende overwinning over de streep te trekken. De Spijkenissers kwamen tegen Ter Leede op het sportpark de Roodemolen na een 0-3 voorsprong niet verder dan een teleurstellend 3-3 gelijkspel.

'De scheidsrechter liet zonder blessurebehandeling mij om onduidelijke redenen liefst acht minuten te lang doorspelen', had Peter Wubben geen goed woord over op de wijze waarop de scheidsrechter het duel heeft geleid. De trainer van Spijkenisse kreeg na een halfuur spelen vanwege commentaar op de leiding zelfs de rode kaart. 'We hebben bijna de hele wedstrijd gedomineerd. Ter Leede kwam met een 0-2 stand bij rust (doelpunten van Marvin van der Pluijm en Serginio van Axel Dongen, DR) nog heel goed weg. Na de 0-3 van Sander Barragan leek er niets meer aan de hand.' Het liep echter anders, want na een uur spelen ging doelman Dyron Bijl in de fout waardoor Ter Leede weer hoop kreeg: 1-3. Tien minuten voor tijd kwam de thuisclub door niet tijdig ingrijpen zelfs op 2-3, waarop Spijkenisse acht minuten in de extra door een dubieus toegekende vrije trap alle winnende illusies aan zich voorbij zag gaan: 3-3. 'We moeten het gelijkspel natuurlijk ook onszelf aanrekenen', aldus de diep teleurgestelde Peter Wubben.

Spijkenisse: Dyron Bijl; Etienne Mariana, Eric Polet, Vincent Verbond, Marco de Borst (40. Jeffrey Schenk); Sander Barragan, Daan Bourgonje (68. Shane van den Engel), Felino Jardim; Marvin van der Pluijm, Michael van Dommelen, Serginio van Axel Dongen (77. Dustin Mijnders).