Afbeelding

De Kempvis pakt uit tegen Z&PC Rotterdam

Sport 413 keer gelezen

Rotterdam- De waterpoloërs van De Kempvis zijn het seizoen goed begonnen door in het gerenoveerde Sportfondsenbad Rotterdam-Noord met 6-14 (3-3, 1-3, 2-3, 0-5) uit te halen tegen Z&PC Rotterdam.

'Rotterdam schijnt zich te hebben versterkt, met studenten uit Italië en Zuid-Afrika, maar wij hebben de punten en daar gaat hem om', sprak coach Nico van Nieuwamerongen zijn tevredenheid uit over de verrichtingen van zijn manschappen. 'Hoewel we al snel met 3-1 achter kwamen, heb ik nooit het idee gehad deze wedstrijd te gaan verliezen. We waren gewoon sterker en dat zagen we al snel terug in de wedstrijd. In de laatste periode gaf Rotterdam het al op. Wij hebben in een hoog tempo de toon aangegeven. We speelden als ploeg met veel strijd een goede wedstrijd', aldus de coach van De Kempvis, die het moest stellen zonder Menno de Vries. Joost Dusseljee is weer terug op het oude nest en Remco van der Werf terug van zijn wereldreis.

De Kempvis: Robin Deijl; Djurre Haitsma (1 keer), Peter Verschoor (3 keer), Sidney Davids (2 keer), Kerem Tunca, Joost van Nieuwamerongen (2 keer), Joost Dusseljee (3 keer), Onno Kuller, Max van Drongelen, Bas Havelaar (2 keer), Remco van der Werf (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant