Spijkenisse komt heel goed weg bij Zwaluwen

Sport 153 keer gelezen

Vlaardingen- Spijkenisse wacht na twee wedstrijden op zijn eerste overwinning, want na het 3-3 gelijkspel tegen Noordwijk, kwam de ambitieuze hoofdklasser ook in Vlaardingen niet verder dan een 3-3 (2-0) gelijkspel.

'We mogen nog heel blij zijn, want waar we de overwinning in de extra tijd tegen Noordwijk weggaven, daar scoorden wij in de 94e minuut de gelijkmaker', verklaarde trainer Peter Wubben het gelijkspel. 'We begonnen overigens heel goed, waren ook een klasse beter, maar na een weggegeven hoekschop stonden we wel met 1-0 achter. Zwaluwen leunde vervolgens nog meer achterover. Vlak voor rust scoorden zij in buitenspelpositie de 2-0, waarna wij vlak naar rust zonder dat er een tegenstander in de buurt was in eigen doel schoten. Dan sta je met 3-0 achter. Gelukkig scoorde Marvin (van der Pluijm, DR) gelijk daarna tegen waarna we een kwartier voor tijd door een benutte strafschop van Michael van Dommelen op 3-2 kwamen en Van der Pluijm voor de gelijkmaker tekende. We kwamen dus goed weg met 3-3, maar we hebben in twee wedstrijden wel vier punten laten liggen en van de zes goals hebben we er vier weggegeven en dat baart me zorgen', aldus Peter Wubben. Spijkenisse speelt zaterdag om 14.30 uur tegen Smitshoek.

Spijkenisse: Dyron Bijl; Mohamed Hadou (50. Dustin Mijnders), Bart van Muyen (35. Serginio Axel Dongen), Eric Polet; Etienne Mariana, Felino Jardim, Sander Baragan, Marco de Borst (75. Tom den Boer); Marvin van der Pluijm, Daan Bourgonje, Michael van Dommelen.