Zuidland werd op doelsaldo in de beker bijgehaald door Hellevoetsluis. Fotografie: Peter de Jong
Zuidland werd op doelsaldo in de beker bijgehaald door Hellevoetsluis. Fotografie: Peter de Jong

Zuidland op doelsaldo uitgeschakeld in de beker

Sport 230 keer gelezen

Zuidland – Na de eerste drie ronden te hebben afgewerkt voor de beker, is Zuidland zaterdag uitgeschakeld door tegenstander Hellevoetsluis. De ploeg van Adri van Tiggelen won welliswaar het slotduel van de eerste ronde van de districsbeker met 4-3 van Hellevoetsluis, maar de formatie van Edwin de Koning had echter een beter doelsaldo dan Zuidland waardoor de Hellevoeters door gaan.

Het was zaterdagmiddag op sportpark Groot- Nibbeland wel de middag van Sediq Walizada. De spits, die terugkeerde naar Zuidland wist alle vier de treffers van de Nissewaardse formatie voor zijn rekening te nemen.

Beter dan dinsdag
'Het was zaterdag in ieder geval beter dan afgelopen dinsdag tegen OHVV. Die wedstrijd verloren wij. Je merkt toch nog wel dat we wat mensen missen. Echter voorin zit het wel goed met de mensen die de doelpunten moeten maken. Als we naar de wedstrijd tegen Hellevoetsluis kijken scoort Walizada alle treffers en achterin maken we nog wel wat fouten. Uit drie fouten ontstond dan ook wel een doelpunt', meent Jaap van Sintmaartensdijk namens Zuidland.

Nieuwe groep
'Je moet natuurlijk ook niet vergeten dat we 12 man nieuw hebben. Die moeten allemaal hun draai nog even vinden. Ik denk wel dat we klaar zijn voor de competitie', zegt Van Sintmaartensdijk tot besluit.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant