Fotografie Aad van der Voorn

Bernisse krijgt acht treffers om de oren tegen Rijnmond

Sport 169 keer gelezen

Hoogvliet – Bernisse heeft zaterdag flink wat treffers om de oren gekregen in het duel bij Rijnmond Hoogvliet Sport. De ploeg van Ronard Venekamp, die volgend jaar fuseert met PFC, verloor het duel met 8-0. Bij rust stond het 3-0.

'We hebben de eerste twintig minuten nog mee gedaan. Wij hadden zelfs nog wat mogelijkheden. Dan laten we het vervolgens afweten. We geven het dan echt wel weg. De scheidsrechter liet zich overigens wel inpalmen door Rijnmond. Na rust lopen ze over ons heen. Ze zijn al met volgend jaar bezig', meent Ronard Venekamp

Stand
Bernisse staat stijf onderaan en met nog drie duels te gaan staat de ploeg acht punten achter op Rockanje dat komende zaterdag de tegenstander is. Een gelijkspel is dus niet genoeg, dat zou al degradatie naar de vierde klasse betekenen voor de ploeg uit Heenvliet.