Spelers van HVS speelden een prachtig bedrag voor het goede doel bij elkaar. Foto: HVS
Spelers van HVS speelden een prachtig bedrag voor het goede doel bij elkaar. Foto: HVS

Benefietwedstrijd HVS voor Roparun en KWF

Sport 397 keer gelezen

Spijkenisse – Vrijdagavond werden op het terrein van Hockey Vereniging Spijkenisse twee bijzondere wedstrijden gespeeld. Oud-Dames 1 speelde tegen het huidige Dames 1 en ook oud-Heren 1 nam het op tegen het Heren 1 team van nu. De opbrengst van deze benefietwedstrijden komt geheel ten goede aan Roparun/KWF.

In januari van dit jaar overleed HVS coryfee Cok Been aan de gevolgen van kanker. Cok was velen jaren vrijwilliger en barman bij de club waar zijn zoon Martijn en dochter Anouk hockeyen.

Roparun
Dit jaar loopt Anouk voor de tweede keer mee in Roparun team 273 (Giesbers & Van der Graaf). Ze had nooit gedacht dat zij haar deelname dit jaar zou opdragen aan haar vader.

Benefietwedstrijd
Onlangs ontstond het idee om voor het goede doel en ter nagedachtenis aan Cok Been de benefietwedstrijden bij HVS te organiseren. Dit mooie initiatief leverde een fantastische opbrengst van maar liefst € 1.500,00 op. Daarnaast werden alle doelpunten die tijdens de wedstrijden in het weekend van 9 april jl. bij de club gemaakt werden door de vereniging gesponsord. Dit resulteerde in een opbrengst van € 250,00.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant