Hockeyers weten niet te winnen bij Prinsenbeek

Sport 117 keer gelezen

Prinsenbeek – De hockeyers van HV Spijkenisse zijn zondag onderuit gegaan in het duel bij Prinsenbeek. De ploeg van Erik Beekman stond bij rust nog op 1-1, na de thee wist de thuisploeg nog te scoren en won men met 2-1 van de Spijkenisser hockeyers.

De enige treffer van HV Spijkenisse kwam zondag van de stick van Maarten Bol. 'We kwamen snel met 1-0 achter, maar speelden daarna redelijk. Kort voor rust maakten wij het gelijk. Na rust zijn we niet weggespeeld. Een strafcorner nekt je dan. Je hebt verder op alles invloed behalve de partijdige scheidsrechters van de club. We hebben daarna alleen op hun helft gespeeld. Hij wilde er niet in', laat Erik Beekman na afloop weten.

Stand
Door de nederlaag staat de ploeg nu op de vierde plaats in de derde klasse, Prinsenbeek heeft nu de derde plaats ingenomen. Zondag speelt de ploeg thuis tegen Olympia.