Hockeysters pakken de overwinning bij Prinsenbeek

Sport 119 keer gelezen

Prinsenbeek – De dames van HV Spijkenisse hebben zondag de overwinning uit weten te behalen bij Prinsenbeek. De formatie van scheidend trainer Maarten Bosman wist het duel met 1-2 te winnen. Bij rust stond het al 1-1.

De eerste treffer voor de ploeg uit Spijkenisse werd gemaakt door Kim Witteveen. Na de gelijkmaker was het na de thee de stick van Jessey Grootveld die voor de overwinning wist te zorgen. 'Ik ben zeer blij met de punten. Het werd op het einde toch nog spannend. We hebben echter in de eerste helft nog wat kansen laten liggen dus over heel de wedstrijd is de overwinning terecht. Het veld spel was prima, maar we kunnen nog beter', meent trainer Maarten Bosman.

Stand
De ploeg staat op dit moment samen met Rapide op een gezamenlijke vijfde plaats. Komende zondag staat het treffen met Derby op het programma.