Afbeelding

Olympia ten onder tegen effectief Ventura

Sport 139 keer gelezen

Strijen- Olympia heeft in de Apollohal met 22-16 (9-7) verloren van Ventura Sport. De club uit Strijen was vooral in de tweede helft slagvaardiger dan de Spijkenissers.

'We hebben in de eerste helft goed meegedaan, maar vanaf 4-4 werd het schot van Ventura beter', verklaarde coach Peter van Vliet de nederlaag van zijn Olympianen. 'We kwamen na rust weliswaar goed in het spel door van 9-7 terug te komen tot 10-9, maar faalden vervolgens in het scorend vermogen. Complimenten voor de inzet van de ploeg. We zitten in een opbouwfase. Het goede spel moet uiteindelijk zijn vruchten gaan afwerpen', aldus Van Vliet. Olympia bezet in de derde klasse J de veilige zesde plaats. De Olympianen hervatten de competitie op zaterdag 9 januari in de Olympiahal in Spijkenisse in de bruggenderby tegen Nikantes uit Hoogvliet.

Olympia: Martijn van den Breevaart (2 keer), Martijn Koolwijk (4 keer), Sylvia de Wit (2 keer), Nadine van der Steen (1 keer); Naomi de Water, Eline van der Wagt (1 keer), Jerry Kasten, Lennart Orgers (6 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant