Afbeelding

Spivo schept zich weer hoop na goed spel

Sport 11 keer gelezen

Capelle aan den IJssel- De volleybalsters van Spivo hebben ondanks de 3-1 (25-21, 26-24, 25-15, 18-25) nederlaag tegen VCN 4 uit het geboden spel weer hoop gepeurd voor het vervolg van de competitie.

'We hebben in de eerste twee sets goed gespeeld, de voorsprong gepakt, vervolgens meegedaan in de score, maar aan het eind van de set niet kunnen doordrukken', wees coach Lennart Mijnans op set twee waarin het zelfs een setpoint verspeelde en vervolgens met 26-24 verloor. 'De teleurstelling van het verlies was in de derde set mentaal goed te merken, maar de veerkracht was in de laatste set echter groot. Hebben de meiden laten zien dat zij best kunnen ballen, viel het uiteindelijk wel op z 'n plek. We zijn uiteindelijk met een goed gevoel uit de wedstrijd gestapt. We zijn beloond met één set, maar het had eigenlijk minimaal een set meer moeten zijn. Compliment aan de ploeg voor de mentale veerkracht.'

Spivo: Maaike Mars (Anouk Mijnans), Katja Milisav, Vindarine Leito (Rachelle de Vos), Jennifer Vermaas (Daisy Stolk), Romilda Jellema (Lisa Verbeek), Alicia Mijnans, Martens.

Uit de krant