Bernisse was onverzettelijk tegen Rijnmond HS. Foto's: Peter de Jong.
Bernisse was onverzettelijk tegen Rijnmond HS. Foto's: Peter de Jong.

Bernisse ziet na zege weer licht aan einde van de tunnel

Sport 273 keer gelezen

Heenvliet- Bernisse heeft het nodige zelfvertrouwen getankt door met een knappe 2-0 (1-0) overwinning tegen Rijnmond Hoogvliet Sport met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

De Heenvlieters sluiten in de derde klasse D weliswaar nog altijd de rij, maar de achterstand op Rockanje en HBSS, is met een achterstand van respectievelijk vier en zes punten te overzien. 'Het was een zwaar bevochten overwinning, maar op basis van strijd dik verdiend', stelde trainer Ronard Venekamp. 'Ik denk dat onze wil om een prestatie te willen neerzetten groter was dan die bij Rijnmond. Dit geeft weer hoop voor de hervatting van de competitie in het nieuwe jaar. We zullen best nog meer wedstrijden verliezen, maar niet eerder dan dat wij echt strijdend ten onder zijn gegaan. Wij willen ook presteren. Het is fantastisch hoe de ploeg zich als team het team zich als ploeg staande heeft gehouden. Dit is zo net voor de winterstop een mooie binnenkomer. We zijn nog niet klaar.' Michael van der Velde en Niels Molendijk uit de rebound van Marc Althusius scoorden in de counter. Bernisse hervat op 23 januari met de uitbeurt tegen Zestienhoven.

Bernisse: Yoran Zondervan; Michael van der Velde, Jean Paul Kers, Jordy van den Berg, Alessio Weeda; Vincent Schoordijk, Jeroen Breederland; Jozef Romero, Marc Althusius, Jeroen de Wit; Niels Molendijk.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant