Afbeelding

Volleyballers onderuit bij derde keuze van Sliedrecht

Sport 241 keer gelezen

Sliedrecht – De volleyballers van Spivo sloten het jaar 2015 vrijdagavond al af bij de derde keuze van Sliedrecht Sport. De ploeg van Michiel Oorschot verloor het duel met 3-1. Alleen de eerste set werd gewonnen door de mannen uit Spijkenisse met 16-25. Vervolgens werd men met 25-12 aan de kant gezet. De twee laatste sets gingen met 25-21 verloren.

'Het is een team met veel ervaren spelers en ook met jonge spelers. Het ligt er maar net aan wie er spelen bij hen. Bij de ervaren mannen is het lastig en de jonge zijn heel erg snel. Ik was zelf ook verhinderd, maar door de week een duel spelen ligt ons niet. Op die ene tweede set na ging het allemaal redelijk gelijk op. Het staat allemaal dicht bij elkaar', meent coach Michiel Oorschot.

Stand
Sliedrecht stond onder Spivo en komt dichterbij op de zesde plaats. De vijfde plaats is nog altijd de plek waar de volleyballers uit Spijkenisse staan. Op 9 januari is het volgende duel voor de mannen uit Nissewaard, dan is Fusion 2 , dat negende staat, de tegenstander.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant