Afbeelding

Spijkenisse slaat in het laatste kwartier toe bij Heinenoord

Sport 122 keer gelezen

Heinenoord – Spijkenisse heeft zaterdag goede zaken gedaan in de hoofdklasse B. De ploeg van Peter Wubben won bij Heinenoord met 1-4. Alle treffers waren in de laatste veertien minuten van het duel pas gevallen en Spijkenisse kwam zelfs eerst op achterstand.

Het was Marvin Strik die de score wist te openen. Echter binnen vijf minuten kwam Spijkenisse terug met een treffer van Eric Polet. Daarna ging het snel met Spijkenisse. Eerst was het Marvin van der Pluijm met 1-2 en in de laatste vijf minuten waren Serginio van AxelDongen en Jazzy Adams succesvol voor Spijkenisse.

Stugge ploeg
Heinenoord is een stugge, goed georganiseerde ploeg. Voor rust domineerden wij het duel. We scoorden echter niet. Bij 1-2 redde Dyron Byl nog eens uitstekend. 2015 is voor Spijkenisse een prima jaar. We gaan eens kijken hoe we dat volgend jaar kunnen doortrekken', meent trainer Peter Wubben. De komende week wordt er nog drie keer getraind door Spijkenisse. Begin volgend jaar volgt het trainingskamp in het Zuid Spaanse Fuengirola.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant