PFC onderuit in matig vechtduel met Velo

Sport 140 keer gelezen

Wateringen – PFC heeft zondag opnieuw geen winst kunnen behalen in het duel met Velo. De ploeg van John Stougje ging ten onder tegen de ploeg uit Wateringen met 2-1. Bij rust leidde de Geervlieters met 0-1.

Het was Steve Kot die al na twee minuten de score opende, na het wegzenden van diezelfde Kot werd het 1-1 en vervolgens werd ook de keeper van hen na een overtreding weggezonden toen hij Steve de Brito sloeg. In de slotfase schoot ook Ilyas Edir tegen een tegenstander en kreeg tot ieders verbazing ook een rode kaart. Ruim in de extra tijd werd het pas 2-1. 'Het is zuur. Een scheidsrechter waar niets van te begrijpen viel, hij snapt niet dat voetbal oorlog is. Daardoor was het erg onrustig', meent John Stougje.

Stand
Met het ingaan van de winterstop staat PFC na de nederlaag van zondag op de twaalfde plaats en na GDA dat niet in actie kwam op drie punten. Op 24 januari 2016 is CVV Zwervers de volgende tegenstander van de ploeg uit Geervliet.