Hekelingen leverde twee kostbare punten in tegen Energie Boys. Foto Peter de Jong.

Hekelingen laat dure punten liggen tegen Egelantier Boys

Sport 412 keer gelezen

Hekelingen- Hekelingen heeft op weg naar de top van de vierde klasse F twee dure punten laten liggen door op het Sportpark Het Spui tegen het matige Energie Boys niet verder te komen dan een 2-2 (0-2) gelijkspel.

'Een overwinning zou verdiend zijn geweest, maar door een persoonlijke fout kwamen we met 0-1 achter en vlak voor rust vloog er ook nog een vrije trap in', wees trainer Ad Reijtenbagh op het feit dat zijn ploeg in de tweede helft vol aan de bak moest om de meubelen te redden. 'We hadden in de tweede helft de harde wind in de rug dus was het zaak om aan te zetten.' Danny Copperath schoot al na vijf minuten spelen een strafschop tegen de keeper, maar de attente Joey Wertz was snel ter plekke om de rebound binnen te werken: 1-2. 'We hebben daarna alleen maar op de helft van de tegenstander gespeeld, maar Energie Boys greep alles aan om tijd te rekken. Na de gelijkmaker van Clifferton Robinson werd het slot zonder goals alleen maar rommeliger.' Hekelingen wacht aanstaande zaterdag de topper in en tegen Vierpolders.

Hekelingen: Wesley de Vos; Bilal Tsouli, Jessy Povinelli (46. Robin Boere), Pascal van der Hor, Koen Spitters; Joey Wertz, Ferry van Mierlo (46. Danny Copperath), Victor Kriek; Zakaria Cheikh, Stefano Schefferlie, Clifforth Robinson.