Foto's: Aad van der Voorn
Foto's: Aad van der Voorn

SC Botlek kansloos tegen fysiek Rijnmond HS

Sport 266 keer gelezen

Hoogvliet- SC Botlek heeft zichzelf met de topper tegen Nieuwenhoorn voor de boeg een slechte dienst bewezen door in Hoogvliet met 2-0 (2-0) te verliezen van Rijnmond HS.

'We hebben niets te vertellen gehad tegen een fysiek en collectief spelend Rijnmond, dat ook nog eens fel werd aangemoedigd door het fanatieke publiek', vatte trainer Richard Koutstaal de nederlaag in één zin samen. 'We hebben gezien dat we tegen clubs als Rijnmond uit een ander vaatje moeten tappen om tot een goed resultaat te komen. We hebben het in elk geval tegen Rijnmond niet kunnen brengen.' De Spijkenissers, die Ralf van der Meer met een knieblessure zagen afhaken, krijgen aanstaande zaterdag op De Brug de ongenaakbare koploper Nieuwenhoorn op bezoek. 'Ik denk niet dat ik mijn spelers voor deze wedstrijd op scherp zal moeten zetten.'

SC Botlek: Kevin Rijsdijk; Earl Starke, Dave Leurs, Kenny Lopes Cruz, Ralf van der Meer (32. Paul Koster); Quincy de Lobel (65. Glenn Meles), Jamal Abdalla, Jordy de Winter; Lois Salacroup. Julien Gret, Reinaldo van Emmerik.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant