stockfoto
stockfoto

De Kempvis laat ook Alkemade kansloos

Sport 123 keer gelezen

Spijkenisse- De waterpoloërs van De Kempvis hebben de topper in de Bond derde klasse A tegen Alkemade met een klinkende 12-5 (4-2, 5-0, 1-2, 2-1) overwinning afgesloten.

'We hadden ons ingesteld op een moeilijke wedstrijd, maar hebben deze met volle concentratie uiteindelijk met goed spel vrij gemakkelijk gewonnen', stelde Nico Vannieuwamerongen. De coach van De Kempvis zag evenwel in de eerste periode de topscorer van Alkemade na herhaaldelijk commentaar op de leiding met rood vertrekken. 'De uitsluiting heeft een negatieve impact gehad op het spel van Alkemade en daar hebben wij optimaal van geprofiteerd. We hebben hen met veel rust in de ploeg op snelheid geklopt.' De Kempvis speelt op 12 december de kraker in eigen huis tegen De Vliet.

De Kempvis: Robin Deijl; Jurre Haitsma, Marcel Bakker (1 keer), Bas Havelaar (4 keer), Joost van Nieuwamerongen, Peter Verschoor (1 keer), Sidney Davids, Onno Kuller (4 keer), Marric Oosterdijk, Kerem Tunca (1 keer), Marin Vogel, Max van Drongelen (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant