De verdediging van Zuidland onder aanvoering van Frank Molendijk geeft geen krimp. Foto's: Teun Kweekel.
De verdediging van Zuidland onder aanvoering van Frank Molendijk geeft geen krimp. Foto's: Teun Kweekel.

Zuidland maakt geen fout tegen Bruse Boys

Sport 450 keer gelezen

Zuidland- Zuidland heeft goede zaken gedaan door op Groot-Nibbeland zelf met 3-1 (1-0) te winnen van Bruse Boys en de concurrentie in de eerste klasse C boven zich allen punten zag verspelen.

'Het is lekker dat we zelf hebben gewonnen, lopen we verder weg van de onderkant en zijn we bovenin weer dichterbij gekomen', stelde trainer Adri van Tiggelen zich tevreden met het resultaat. 'Het was geen hoogstaande wedstrijd, maar dat had kennelijk ook te maken met de spanning die er op de belangrijke wedstrijd tegen Bruse Boys zat. Bovendien hebben we in plaats van met twee verdedigende middenvelders met twee aanvallende mensen gespeeld. We kwamen met vijf aanvallers verdedigend nogal eens in de problemen.' Zuidland, dat het moest stellen zonder de geschorste Roy van Vugt, speelt aanstaande zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen Pelikaan. 'Murat Gök schoot zijn ploeg voor en na rust naar een 2-0 voorsprong, waarna Runell Martis met zijn goal de spanning van de wedstrijd haalde: 3-1. Zuidland gaat zaterdag op bezoek bij Pelikaan. 'Dat wordt een belangrijke wedstrijd met de kans om een grote kloof met de onderstaande clubs te slaan.'

Zuidland: De Kok; Michilsen, Terlouw, Molendijk, Van Buuren; Stephan Baaij, Nichy Mendes Fortes (65. Maurice Wolters), Breuklin Almeida (65. John Ackon); Leon van der Steen; Runell Martis (70. John van Tiggelen), Murat Gök.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant