PFC deelt de punten bij Poortugaal

Sport 155 keer gelezen

Poortugaal – PFC heeft zondag een punt overgehouden aan het duel met Poortugaal. Het werd op sportpark Albrandswaard 2-2, bij rust stond het 1-1. Al vroeg in de wedstrijd kwam PFC op voorsprong via een treffer van Steve Kot. Kort voor rust kwam men terug in de wedstrijd bij Poortugaal.

Na de thee kwam Poortugaal binnen drie minuten op voorsprong. Echter binnen twee minuten was het Jock de Burgo die de ploegen weer langszij bracht.

Alle kanten op
Na afloop kon trainer John Stougje wel leven met de puntendeling. 'Uiteindelijk ben je blij met een punt. We hebben kansen gehad om deze wedstrijd te winnen. We hebben vandaag hard gewerkt. Na de voorsprong, werd het gelijk voor rust en kort na de thee komt Poortugaal op voorsprong. Gelukkig zijn we snel op 2-2 gekomen. We kregen hierna nog goede kansen om te winnen, maar dat kan Poortugaal ook zeggen, dus ik ben tevreden', meent Stougje na het duel. PFC staat nu nog steeds elfde. Zondag komt VOC naar Geervliet toe.