Abbenbroek moest zondag het onderspit delven tegen Hermes DVS. Fotografie: Theo van Kralingen
Abbenbroek moest zondag het onderspit delven tegen Hermes DVS. Fotografie: Theo van Kralingen

Abbenbroek redt het niet in duel met Hermes DVS

Sport 143 keer gelezen

Abbenbroek – Abbenbroek is er zondag niet in geslaagd om de punten in eigen huis te laten. In het duel met Hermes DVS verloor het team van Jaco Verhoev met 1-3 van de Schiedammers. Bij rust stond er een stand van 0-2 op het scorebord.

Nadat de tweede treffer op het bord kwam gingen de ploegen rusten en ging Abbenbroek proberen de achterstand weer bij te halen. Eerst was het Jordi de Looze die voor de aansluitingstreffer wist te zorgen. Deze kwam uit een penalty nadat Kevin Dijksman werd neergelegd. Daarna ging men op jacht naar de gelijkmaker. Er waren kansen voor Glenn van der Graft en Kevin Dijksman, maar die wisten het doel niet te vinden bij de Schiedammers. Vervolgens werd het 1-3 en bleek het een gelopen race.

Gemiste kansen
Na afloop van de nederlaag vond men in Abbenbroek dat er meer in had gezeten. 'We hebben echt wel de kansen op de gelijkmaker gehad. Dat lukte toen niet. We komen dankzij een strafschop terug in het duel, maar meer zat er niet in voor ons', meent Marco van Diën na afloop van de nederlaag.

Stand
Abbenbroek staat nu op de laatste plaats met slechts vier punten uit elf duels. Zondag is AGE dat achtste staat de tegenstander.Hopenlijk weet de formatie uit Nissewaard dan de tweede overwinning van het seizoen te pakken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant