Simonshaven bindt WCR aan de zegekar

Sport 149 keer gelezen

Simonshaven – Simonshaven blijft het ook na afgelopen weekend uitstekend doen in de vierde klasse F. De ploeg van Richard van der Werf won zaterdag op eigen terrein met 4-2 van WCR uit Rhoon. Bij rust stond de formatie uit Nissewaard met 0-2 achter.

Na de thee wist Kevin Francois twee keer via een vrije trap de ploegen weer naast elkaar te brengen. Vervolgens was het Jeremy van der Ent op aangeven van Richard van Baarle die voor de 3-2 voorsprong van Simonshaven zorgde. De winst werd via Kevin Belder uitgebouwd naar 4-2.

Voor rust matig
"We hebben voor rust matig gespeeld. We stelden weinig tegenover het spel van WCR, Na rust hebben we echt heel erg veel strijd geleverd. We kregen goede kansen en hebben elkaar opgezocht. Na twee goals uit standaardsituaties, maakten we nog twee goede goals', zegt Richard van der Werf na afloop. Zaterdag is SCO'63 de tegenstander.