De heren van The Hurricanes verloren zondag in Den Oert van Punch 3. Fotografie: Peter de Jong.
De heren van The Hurricanes verloren zondag in Den Oert van Punch 3. Fotografie: Peter de Jong.

Basketballers in duel dat men had kunnen winnen

Sport 112 keer gelezen

Spijkenisse – De basketballers van The Hurricanes hebben zondagmiddag het duel met de derde keuze van Punch niet kunnen winnen. De ploeg van Jurensli Willems verloor het duel met 54-61, bij rust stond het 26-32.

De periodestanden in het duel, dat vanaf het begin niet liep voor de ploeg uit Spijkenisse waren 8-14, 18-15, 13-18 en 11-18. Punch 3 stond vooraf op de achtste plaats met slechts zes punten uit acht duels.

Erg slecht
Na het duel was coach Jurensli Willems dan ook niet tevreden over het behaalde resultaat van de Spijkenissers basketballers. 'We hebben het laten liggen, het was gewoon heel erg slecht van onze kant. De ballen gingen er ook gewoon niet in. Na rust waren zij beduidend beter dan dat wij waren. We zitten even in de losing mood en we moeten gaan kijken hoe we dat gaan oppakken in de komende weken. We hadden deze wedtrijd gewoon moeten winnen.

Stand
Door de nederlaag van de Nissewaarder basketballers staat de ploeg nu zesde op de ranglijst. De ploeg heeft na negen duels nu tien punten. Zaterdagavond komt er belangrijke wedstrijd. Dan gaat de ploeg op bezoek bij Cady '73. Die ploeg staat op dit moment op de tweede plaats in de competitie. Tot aan de stop in december volgen nog drie duels.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant