SCO'63 verloor zondag met 0-2 van Vierpolders. Fotografie: Peter de Jong

Onverdiende zege voor Vierpolders bij SCO'63

Sport 258 keer gelezen

Spijkenisse – SCO'63 heeft zaterdag het duel thuis op sportpark Oostbroek tegen Vierpolders niet kunnen winnen. De ploeg uit onze gemeente zag de nummer twee van de competitie uit Brielle met de zege aan de haal gaan. De formatie van Jerry de Jong won met 0-2, bij rust stond het al 0-1 voor Vierpolders.

De treffers voor Vierpolders kwamen van Bart Rollof en Glenn Stoffers. 'Ik vond de nederlaag niet verdiend, maar dat zegt iedere trainer achteraf denk ik. De eerste helft was gewoon van onze kant veel te zwak. Dankzij een lucky shot kwamen zij op voorsprong. Er werd door ons toen gewoon heel erg slecht verdedigd. We kwamen toen al met een man minder in het veld te staan, omdat Kenan Dedici al met rood was weggezonden. Hij zou volgens de scheidsrechter hebben geslagen, maar ook de tegenstander gaf aan dat dit niet het geval was.

Afgekeurd
Na rust wordt er nog een treffer van ons afgekeurd. We hadden kansen met Jeroen van der Horst en Walid Ahmed, maar die gingen er helaas niet in. Dan wordt het vijf minuten voor het einde nog 0-2 als wij alles of niets gaan spelen. De gifbeker moet kennelijk helemaal leeg', zegt Peter Hoek na de nederlaag. Over twee weken is Transvalia de tegenstander. SCO'63 staat na de nederlaag nog altijd op de zevende plaats in de vierde klasse F.