Hockeyers nipt onderuit bij koploper HDS

Sport 337 keer gelezen

Den Haag – De heren van HV Spijkenisse hebben zondag een mooie wedstrijd neergezet bij koploper HDS. De Haagse ploeg wist het duel echter wel nipt te winnen met 2-1. Bij rust stond het 1-0 voor de thuisploeg. Voor de ploeg uit onze stad scoorde Maarten Bol de enige treffer.

'We hebben echt wel goed gespeeld. Zij waren met de kansen wat effectiever maar de verhouding was 19-17 in kansen. Dat valt dus reuze mee. Kort na rust komen zij op 2-0. Dan gaan wij eigenlijk op zoek naar de treffers en weet Maarten Bol het doel te vinden. We kwamen helaas niet verder, maar met de inzet hadden we zeker meer verdiend', zegt coach Erik Beekman na het duel.

Stand
Door de nederlaag blijft HV Spijkenisse op de zesde plaats staan. Komende zondag is Ypenburg de tegenstander, daarna volgen nog twee duels tot de winterstop.