Abbenbroek kwam er zondag niet aan te pas in het duel met buurman OHVV. Fotografie: Theo van Kralingen
Abbenbroek kwam er zondag niet aan te pas in het duel met buurman OHVV. Fotografie: Theo van Kralingen

Abbenbroek gaat kopje onder tegen OHVV

Sport 143 keer gelezen

Abbenbroek – Zondag werd de tweede derby voor Nissewaard in één weekend afgewerkt. Abbenbroek moest op het eigen terrein opnemen tegen OHVV. Het verschil tussen beide ploegen was vooraf dat Abbenbroek voorlaatste stond en OHVV op de tweede plaats. Dat verschil was ook te merken in het duel. Het werd uiteindelijk 0-3 voor OHVV. De ploeg uit Oudenhoorn leidde bij rust met 0-1.

David Keijzerwaard wist zondag namens de gasten het doel van Roy Verwijs twee keer te vinden. Invaller Mitco Milojevic zorgde voor de derde treffer van OHVV op Abenello. "We hebben een uurtje goed mee kunnen doen. Toen was het wel over. We hebben wel wat kansen gehad. We kwamen wat ongelukkig op 0-1. We gingen risico nemen en toen wisten zij de 02 en 0-3 te scoren', zegt Marco van Diën namens de thuisploeg

Beter ploeg
"We waren de gehele wedstrijd de betere ploeg. De overwinning is dan ook terecht. We kwamen in de tweede helft snel op 0-2. Je merkte toen wel dat de pijp bij Abbenbroek leeg was. Het duurde best nog wel lang voordat de derde treffer werd gescoord", meent trainer Rafaël Andrade na het duel. OHVV blijft door de zege staan op de tweede plaats en Abbenbroek is naar de laatste plaats gezakt door de zege die DHZ zaterdag al boekte. Abbenbroek treft koploper FC Charlois zondag. OHVV nummer drie Excelsior '20.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant