Tom Koch stond vrijdag de gehele wedstrijd op de heuvel bij HSV Spikes. Foto's: Peter de Jong
Tom Koch stond vrijdag de gehele wedstrijd op de heuvel bij HSV Spikes. Foto's: Peter de Jong

Softballer HSV Spikes flink onderuit tegen koploper

Sport 273 keer gelezen

Spijkenisse – De softballers van HSV Spikes zijn vrijdagavond goed onderuit tegen koploper Storks. De ploeg uit Den Haag won in de sportpolder met 4-14 van de Spijkenissers. Al in het begin van het duel ging het mis. De eerder deze week gespeelde wedstrijd tegen Braves ging niet door. De Dortenaren konden geen ploeg op de been brengen en kregen twee punten in mindering en een boete. Later dit seizoen wordt het duel ingehaald.

De nederlaag tegen de Hagenaars werd al in de eerste inning ingezet toen wist men al direct op een 6-0 voorsprong te komen. 'De uitslag was niet echt verwacht dit keer. We spelen normaal wel een goede pot tegen ze. We hadden een geblesseerde en halve zieke en hierdoor slechts één wissel. We liepen direct achter de feiten aan. Zij pakten alle kansen en sloegen goede hits. Het is wat geflatteerd', meent Marcel Swarttouw na afloop.

Stand
De ploeg uit Spijkenisse staat derde in de eerste klasse. Wel heeft de ploeg uit onze gemeente een aantal duels minder gespeeld. Vrijdag waren Bart Vleggaar en Erik Eijkelenburg de beste slagmensen, 0.666 (2uit 3) . De werpcijfers voor Tom Kock waren 0 4 12 3. Het is ook nog niet bekend wanneer het vorige week afgelaste duel met Jeka wordt ingehaald. Komende week is de ploeg vrij. Vervolgens staat op 3 juli de uitwedstrijd tegen Adegeest op het programma.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant