De honkballers van HSV Spikes werden door Schiedam van het veld gevaagd. Foto's: Peter de Jong.
De honkballers van HSV Spikes werden door Schiedam van het veld gevaagd. Foto's: Peter de Jong.

Honkballers HSV Spikes afgemaakt door Schiedam

Sport 377 keer gelezen

Spijkenisse- De honkballers van HSV Spikes zullen de ambitieuze doestellingen na de afranselpartij tegen titelkandidaat Schiedam 2 (3-20) moeten bijstellen, want meer dan een plaats in de middenmoot van de derde klasse H zit er voor de Spijkenissers niet in.

'We stonden in de eerste inning al met 0-9 achter en na de vierde was de stand al 3-18', concludeerde coach René Stoutjesdijk de totale offday van zijn manschappen. 'We hebben niets kunnen forceren. Na vijf en een halve inning besloot de scheidsrechter de wedstrijd vanwege de hevige regenval te stoppen. Verstandig, want anders had het debacle nog erger kunnen worden. Jammer, want ik had voor de wedstrijd nog aangegeven alles op alles te zetten om de aansluiting met de top te maken. We gaan de handdoek zeker niet in de ring gooien, maar we zullen nu moeten kijken wat we met z 'n allen willen.'

HSV Spikes: Showendrick Gregorio, Clyde Carthy, Randel Manduro, Ruben van Well, Jerry Sommeling, Marvin Goedegebuur, Zai Hendrick Gregorio, Marvin Goedegebuur, Arnando Bokslag, Rodney Jeltes, René Koelink, Jerome Suiker, Bryan Sommeling.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant