HV Spijkenisse behaalde zondag een belangrijke zege op Hoekse Waard. Foto: Peter de Jong
HV Spijkenisse behaalde zondag een belangrijke zege op Hoekse Waard. Foto: Peter de Jong

Hockeyers Spijkenisse winnen van Hoekse Waard

Sport 395 keer gelezen

Spijkenisse – De heren van HV Spijkenisse hebben zondag een mooie zege behaald op Hoekse Waard. De formatie van Erik Beekman won het duel op sportpark Groenewoud met 4-1. Bij rust waren beide ploegen nog in evenwicht, 1-1.

De doelpunten kwamen van de sticks van Jelle Kuurstra, Contijn Tazelaar, Maarten Bol en Martijn Been. Kort voor het einde werd de doelman van de gasten met rood weggestuurd, nadat hij Alexander Taat een schop verkocht.

Goed opgepakt
'Na rust hebben wij het uitstekend opgepakt. Bij een 3-1 stand was dat met nog vijf seconden te spelen natuurlijk heel dom van die keeper van Hoekse Waard. Na de uitglijder van vorige week was dit een uitstekende wedstrijd en ik ben dan ook supertrots. Het was een echte teamprestatie', laat Erik Beekman weten na de overwinning. De ploeg staat tiende en moet over twee weken naar hekkensluiter Tempo in Bergen op Zoom. De Spijkenissers willen zo snel mogelijk uit de onderste plaatsen vandaan.

Spelers HV Spijkenisse:
Sander de Kam; Mitchel; Veelo; Martijn Been; Marco Molendijk; Alain Noëls; Fabian Bellaard; Koen Weimar; Jelle Kuurstra; Alexander Taat; Maarten Bol; Vincent Buik. Er werd ingevallen door Contijn Tazelaar, Mees Tazelaar; Douwe Snel; Matthijs Schoon en Pim Muller.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant