Korfballers Olympia onderuit tegen Ventura Sport

Sport 137 keer gelezen

Spijkenisse – De korfballers van SC Olympia hebben zaterdag de hervatting van de veldcompetitie niet kunnen bekronen met een overwinning. De ploeg van Stefan Gringhuis verloor het duel met Ventura Sport met 9-11, bij rust stond het 3-10.

'We kwamen op 2-0 voorsprong in het duel daarna verzuimden we in de aanval. Na rust heb ik dat toch weer geprobeerd om het neer te zetten. We verprutsen het gewoon voor rust. Dat is natuurlijk erg jammer', zegt trainer Stefan Gringhuis na afloop van het duel. Hij hoopt dat zijn ploeg het komende week beter doet als men op bezoek gaat bij DSO in Klundert. Topschutter aan de kant van SC Olympia werd Martijn Koolwijk. Hij wist de korf zes keer te vinden. Ondanks de nederlaag voor de Spijkenissers, staan ze nog altijd tweede op de ranglijst.