Archieffoto: Peter de Jong

Spivo zelfs in staartwedstrijd tegen Roosendaal kansloos

Sport 175 keer gelezen

Roosendaal- De volleybalsters van Spivo zijn er ook niet in geslaagd om Mikro-Elektro Symmachia Roosendaal van het lijf te houden. De Spijkenisser vrouwen verloren de staartwedstrijd in de Tweede divisie C met 3-1 (25-16, 25-17, 21-25, 25-14).

'Er was veel druk van Roosendaal, waartegen wij al snel met 2-0 achter kwamen. Aanvallend kwamen we nauwelijks tot scoren. We kwamen in de derde set met 18-13 achter, maar bogen de achterstand om in een 21-19 voorsprong waarop we het afmaakten. Er was weer hoop, maar in de vierde set werden we met een forse nederlaag weer op onze plek gezet', aldus coach Ronald Lacroes. Spivo speelt aanstaande zaterdag om 20.00 uur in Den Oert tegen Zaanstad.

Spivo: Kirsten Moll, Angjeny Tolentino, Lisette Prens, Mariska Hommels, Jill van Rhee, Tessa Martherus, Kim Kegel, Sanne Kegel, Sanneke Seldenthuis, Rianne van der Stelt en Marieke van der Mark.