The Hurricanes pas in laatste kwart langs Springfield. Foto: Peter de Jong.
The Hurricanes pas in laatste kwart langs Springfield. Foto: Peter de Jong.

The Hurricanes komt pas laat op stoom tegen Springfield

Sport 285 keer gelezen

Spijkenisse- De basketballers van The Hurricanes zijn na de 71-56 (19-8, 15-20 (34-28), 10-18, 27-10) overwinning tegen Springfield beland op de gedeelde derde plaats in de tweede divisie C.

'We stonden tegen het einde van het derde kwart met een verschil van vier punten achter, waarop ik boos ben weg gelopen om de spelers tot bezinning te brengen. Ik heb hen gevraagd of zij nog derde wilden worden.' Coach Jurensli Willems kreeg het antwoord al snel, want eenmaal weer binnen de lijnen speelden zijn manschappen in het laatste kwart de sterren van de hemel door met oogstrelend basketbal de 44-46 achterstand met een score van 27-10 om te buigen in een klinkende 71-56 overwinning. 'We willen derde worden, maar dan zullen we ons in Maassluis wel moeten revancheren tegen Green Eagles.' Bob de Graaf had met een uitschieter van 22 punten een productieve avond. Maykandro Martis (werk), Musa Lekatompessy en de geblesseerden Sjarinno Tweeling, René Cham en Jeffrey Goessens ontbraken bij de Spijkenissers. 'We hebben gelukkig een brede selectie.'

The Hurricanes: Mike Overdiep (15 pnt), Gareth Tsang (16 pnt.), Osmir Girigorie (2 pnt.), Jaynaro Polak (2 pnt.), Bob de Graaf (24 pnt.), Lesley dos Santos (6 pnt.), Poupon Kaninda (4 pnt.), Elvis Delgado, Rick de Graaf (2 pnt.).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant