PFC won zondag nipt van OVV en verstevigde de koppositie. Foto's: Peter de Jong

PFC stevent af op kampioenschap

Sport 467 keer gelezen

Geervliet – PFC heeft zondag uitstekende zaken gedaan op weg naar het kampioenschap. De ploeg uit Geervliet deed wat het moest doen, winnen tegen OVV. De concurrenten TOGB en SVDPW verloren allebei zodat de voorsprong van PFC groter werd.

Aan de Toldijk werd het zondag 2-1 voor PFC dat bij rust al leidde dankzij een treffer van Jefgeni Liesdek, kort voor het rustsignaal. Negen minuten na de thee was het Shibi Rojer die de voorsprong wist te verdubbelen. Tien minuten voor het einde deed OVV nog iets terug. Het was Dick Tijdeman die voor de Oostvoornaars het doel wist te vinden.

Niet nodig
'Dat het op het einde nog 2-1 wordt, was eigenlijk helemaal niet nodig geweest. We kregen volop kansen om eerder al op voorsprong te kome. We raakten lat en paal. Daarnaast moet ik ook zeggen dat onze doelman Tencioglu uitstekende reddingen heeft verricht vandaag', meent elftalleider Han Zevenbergen na het duel. Zondag is Spartaan '20 de tegenstander.