Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Bernisse voelt na nederlaag de hete adem van SNS

Sport 91 keer gelezen

Stad aan het Haringvliet- Bernisse heeft in de strijd om de tweede plaats met een 2-0 (2-0) nederlaag in een rechtstreekse confrontatie drie punten moeten inleveren bij SNS.

De Bernissers, die het node moesten stellen zonder spelmaker Jeroen de Wit, voelen in de vierde klasse G nu op één punt de hete adem van de club uit Stad aan het Haringvliet. 'We hadden een totale offday', stelde trainer Peter Hoek. 'SNS gooide met fysieke kracht veel strijd in het veld, waarop wij pas in de tweede helft anticipeerden. Het was van beide kanten hotsenknotsen begoniavoetbal.' De wedstrijd liep dan ook niet over van de kansen. Niels Molendijk miste in de eerste helft een goede kans en Berry de Ridder zag de bal in het tweede deel tot twee keer toe van de doellijn worden gemaaid. Bernisse bindt aanstaande zaterdag op het eigen sportpark de strijd aan met Stellendam.

Bernisse: Dekker; Van der Velde, Althusius, Pardon, Kers; Brederland (80. Polet), Hoek, Onderstal (75. Jansen), Baydar; De Ridder, Molendijk (46. Hiwat).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant