Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

Spivo en Ronald Lacroes aan einde seizoen uit elkaar

Sport 489 keer gelezen

Spijkenisse- De volleybalsters van Spivo hebben in Den Oert met 1-3 (25-22, 20-25, 20-25, 20-25) verloren van middenmoter VollinGo.

De hekkensluiter uit de tweede divisie C trok na een zwakke start de eerste set met 25-22 naar zich toe. Ondanks het goede tegenspel in de overige drie sets, gingen deze allen met 20-25 verloren. 'In de eerste set bogen we met kwalitatief goede aanvallen aan het net en een goede serviceserie van Jill van Rhee een 1-7 achterstand om in 25-22. We begonnen ook de tweede set goed, maar hadden geen vat op de linkshandige middenaanvalster van VollinGo en in de derde en vierde set konden we niet over hen heen komen', aldus Ronald Lacroes. De coach van Spivo heeft aangegeven aan het einde van het seizoen bij de Spijkenisser volleybalclub te zullen stoppen. 'Na overleg met het bestuur heb ik besloten naar een andere uitdaging uit te zien. Na twee jaren van bouwen had dit het jaar van de bekroning moeten worden, maar het werd tot ieders teleurstelling een deceptie', besloot de Dordtenaar.

Spivo: Daisy Stolk, Kirsten Moll, Angjeny Tolentino, Mariska Hommels, Lisette Prens, Jill van Rhee, Tessa Martherus, Kim Kegel, Sanne Kegel, Sanneke Seldenthuis, Stephanie Hommels, Rianne van der Stelt en Marieke van der Mark.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant