Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Spijkenisse incasseert eerste nederlaag na de winterstop

Sport 135 keer gelezen

Vlaardingen- Spijkenisse is dit jaar tegen Zwaluwen dan toch tegen de eerste nederlaag aangelopen. Het werd 1-0 (1-0) voor de ploeg van oud-Spijkenisse trainer Adrie Poldervaart.

De Vlaardingers hebben door een vroege treffer van Jorno Reurink verdiend gewonnen van de aanvallend onmachtige Spijkenissers. Het was aan doelman Dyron Bijl te danken dat de equipe van trainer Peter Wubben door het goed combinerende Zwaluwen al niet in het eerste kwartier overlopen zou worden. De thuisclub liet de Spijkenissers in het tweede deel komen, maar de enkele mogelijkheden troffen geen doel. A-junior Jeffrey van Veen was nog het dichtst bij de gelijkmaker, maar de Vlaardingse doelman keerde het 20-meterschot van de invaller. Spijkenisse speelt aanstaande zaterdag om 14.30 uur op sportpark Jaap Riedijk de belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter 's-Gravenzande.

Spijkenisse: Bijl; Bevaart (66. Spoel), Van Muijen, Krijger (83. Van Veen), Mariana; Polet, Van den Engel (57. Ribeiro), Dorothea, Gret; Jasarevic, Duijnstee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant