Kim Kegel, archieffoto Peter de Jong
Kim Kegel, archieffoto Peter de Jong

Spivo pakt punt tegen titelkandidaat Zaanstad

Sport 124 keer gelezen

Spijkenisse: De volleybalsters van Spivo hebben met een 1-3 (25-20, 17-25, 16-25, 12-25) nederlaag tegen titelkandidaat Zaanstad één punt overgehouden. De Spijkenisser volleybalformatie begon in Den Oert overigens uitstekend, want de eerste set werd met een setwinst van 25-20 afgesloten.

‘De ploeg was gefocust, voerde de opdrachten goed uit door te serveren op hun libero.’ Spivo nam met goede servicebeurten van Kim (foto) en Sanne Kegel de voorsprong. De speelsters van Zaanstad tapten vervolgens met een tempootje hoger uit een ander vaatje. ‘We zijn weliswaar te slap begonnen, maar Zaanstad heeft ook wel een heel goede ploeg. We zijn vervolgens goed blijven volleyballen, maar in een lange rally trok Zaanstad toch aan het langste eind, liepen we voornamelijk achter de feiten aan. We hebben tweeënhalve set goed gevolleybald, maar dat leverde slechts één punt op,’ aldus coach Ronald Lacroes. Lisette Prens en Marieke van der Mark ontbraken bij Spivo. Het team van Lacroes bezet in de tweede divisie C de tiende plaats.

Spivo: Mariska Hommels, Kim Kegel, Sanneke Seldenthuis, Sanne Kegel, Angjeny Tolentino, Jill van Rhee, Tessa Martherus (libero). Rianne van der Stelt, Kirsten Moll en Stephanie Hommels kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant