Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

SV Simonshaven zonder zelfvertrouwen ten onder tegen Zinkweg

Sport 115 keer gelezen

Simonshaven: SV Simonshaven is er tegen het hooggeplaatste Zinkwegse Boys nauwelijks aan te pas gekomen. Nadat de bezoekers vier keer het houtwerk hadden geraakt, liet Jeremy van de Ent de kans op 1-0 liggen. Vlak voor rust kreeg de hardwerkende thuisclub met een tegentreffer de kous op de kop: 0-1.

Het zat Simonshaven aan de Schuddebeursedijk ook niet echt mee, want een vermeende handsbal, die alleen de scheidsrechter moet hebben gezien, bleek met de benutte elfmetertrap de genadeklap voor de equipe van Richard van der Werf: 0-2. Jeremy van de Ent bracht de spanning nog wel terug tot 1-2, maar een slippertje achterin bracht Zinkwegse Boys op 1-3. ‘We hebben te angstig gespeeld. Nu is het zaak dat de pijntjes gaan helen en dan hopen dat we na de winterstop wat beter voor de dag te komen,’ aldus trainer Richard van der Werf.

SV Simonshaven:  Bas Oster; Sander van Dongen, Erik Huizenga, Yoran Belder (78. Alex Weeda), Kevin Francois; Colin de Vries (70. Sven Jeurissen), Kay Larssen (46. Jeroen de Kruik), Richard van Baarlen; Sylvester Mirer, Marcel bouter, Jeremy van de Ent.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant