Archieffoto Theo van Kralingen
Archieffoto Theo van Kralingen

Abbenbroek geeft twee punten weg

Sport 148 keer gelezen

Schiedam – Abbenbroek heeft zondag een punt overgehouden aan het duel met Voorwaarts. Op sportpark Thurlede werd het 2-2. Toch is Abbenbroek hier niet echt blij mee, daar de formatie van Bert van der Lijn veel meer verdiende dan deze puntendeling.

De Bernissers kwamen op voorsprong via een treffer van Roy Verwijs. Echter nog voor de thee was René Moerman onfortuinlijk en schoot de bal achter invallende doelman Mike Kok. Na de thee was het Davey de Wolff die opnieuw voor een voorsprong voor Abbenbroek wist te zorgen. Echter hierna moest René Moerman aan de noodrem trekken. Hierbij kreeg Voorwaarts een strafschop, die werd verzilverd. Tevens moest Moerman met rood inrukken. ‘Dit is echt erg dom. Wij krijgen dertien kansen en scoren twee keer. Zij één kans, een eigen doelpunt en een strafschop. We geven gewoon twee punten weg. Ik dacht dat Sinterklaas het land uit was, maar kennelijk is hij langer gebleven’, zegt een teleurgestelde Marco van Diën na afloop. Zondag wordt de competitie afgesloten met het duel tegen Besiktas.

Opstelling Abbenbroek: Mike kok; Arjan Blaak (60 Jean Paul van Diggelen), Jordi de Looze, René Moerman, Kaj Zeegers; Dennis Holsteijn, Kevin Dijksman, Glenn van der Graft (80 Desmond van Dorp); Roy Verwijs, Danny Kanselaar en Davey de Wolff.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant