Archieffoto Peter de Jong
Archieffoto Peter de Jong

Handballers HVOS moeizaam langs HWC

Sport 66 keer gelezen

Spijkenisse: De handballers van HVOS hebben het zichzelf lastig gemaakt door het laaggeklasseerde HWC lange tijd in de wedstrijd te houden. Na een 15-16 achterstand bij rust, bogen de mannen van Jaap Hagen de achterstand in het tweede deel om in een 28-24 overwinning.

‘We hebben heel slecht gespeeld,’ gaf de coach van HVOS aan dat zijn spelers na een verjaardagsfeestje van één van de spelers een avond daarvoor met zware benen hadden gespeeld. ‘We speelden te nonchalant. Nadat de sap uit de benen was gespeeld en de fut er ook bij de tegenstander uit was, is het iets beter gaan lopen.’ HVOS, dat eerder in de week GHV met 32-29 uit de eerste ronde van de landelijke beker stootte, moet het nog altijd stellen zonder de aan zijn knie geopereerde Robert Mouthaan. HVOS bezet in de landelijke hoofdklasse D de tweede plaats achter de ongeslagen koploper HVV ’70. De Spijkenissers spelen aanstaande zondag in Zierikzee de wedstrijd tegen Deltasport.

HVOS: Edwin Gerritse (Jeroen Versendaal); Remco Hagen, Arjan Sebel, Jeroen Weggen, Mathijs Loch, Mark Elbers, Raoul Knol. Mitchel Knol, Wouter van der Zwan, Patrick van Oosterum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant