Henriëtte Woering aan kop. Archieffoto.
Henriëtte Woering aan kop. Archieffoto.

Henriette Woering en Ines Klok sterk in Berkel

Sport 227 keer gelezen

Berkel & Rodenrijs/Oldenzaal - De Rozenburgse Henriette Woering (foto) en Ines Klok uit Rockanje hebben zich in de 59e Ronde van Berkel voor elite-vrouwen veelvuldig aan de frontlinie laten zien. Henriette Woering, die uitkomt voor de stal van Jan van Arckel, finishte achter onder meer het winnende trio Vera Koedooder (Bigla) uit Apeldoorn, Sandra van Veghel (WV Schijndel) uit Rosmalen en de talentvolle Woerdense Floortje Mackaaij (Giant-Shimano) als zevende. Ines Klok (WV Breda) passeerde de streep als negende.

Melanie Woering (Jan van Arckel) uit Rozenburg bleef steken op plaats elf. De Hellevoeter Stephan Borsboom schijnt zijn draai bij de sportklassers te hebben hervonden, want na zijn zege in Oostvoorne, reed de renner zich in de Ronde van Berkel achter onder anderen winnaar Marcel Alma naar een zevende plaats.

Hekelinger Michel Francois (HSK Trias) passeerde de streep als elfde. Aron Kremer klasseerde zich in de Ronde van Oldenzaal voor elite/beloften/amateurs als achtste. De renner van Westland Wil Vooruit zag Timon Ratering uit Megchelen Winnen, Mark Schreurs uit Aalten tweede worden en de Utrechter Roel de Vries als derde mee opstappen op het podium.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant