Foto's: Peter de Jong
Foto's: Peter de Jong

SCO’63 laat het gaan

Sport 353 keer gelezen

Spijkenisse - Het lijkt de spelers van SCO’63 (zo) allemaal niets meer uit te maken. De ploeg gaat volgend jaar alleen op zaterdag verder en deze competitie wordt er slecht geluisterd. Zondag verloor het team van Koos Waslander met 2-3 van hekkensluiter DEHMusschen.

De treffers voor de Spijkenissers kwamen op naam van Jazzley John en Sergio Lopes. Bij de Spijkenissers is Marvelous Oron, weer terug in de groep, omdat Joël Boessen ziek was. Eerder liet teammanager Ruud Boessen, dat het einde seizoen was voor de doelman, maar nood breekt soms wetten. ‘Het was niet slecht. We kregen best nog kansen, maar die moeten er in. DEHMusschen liet zien wel in de tweede klasse te willen blijven. Ik weet niet waar het aan ligt, in ieder geval niet aan Koos Waslander, daar steek ik mijn handen voor in het vuur. Ze luisteren gewoon niet’, meent Ruud Boessen na afloop. Over twee weken is Slikkerveer de tegenstander voor de Spijkenissers.

Opstelling SCO’63: Marvelous Oron; Clifford Robinson; Dario Alaya; Ingmar Elias; Melvin Schouten; Owen Wolf (Omori Rusland); Gino Capobianco (Sergio Lopes); Kevin Delgado Alves; Lito Pina de Gomes; Jazzley John en Winston Helder

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant