Fotografie: Ilona Reijtenbagh

Simonshaven kampt met personele problemen tegen DVV ‘09

Sport 88 keer gelezen

Simonshaven: Simonshaven heeft het met een 0-3 (0-1) nederlaag niet kunnen bolwerken tegen subtopper DVV ’09. Door dit resultaat blijft de club op de voorlaatste plaats in de vierde klasse F op één punt van Zwartewaal, dat met 1-1 twee dure punten achterliet bij het nog puntloze OFB. ‘Ik was blij dat ik nog een elftal bij elkaar kon krijgen,’ wees Ad Reijtenbagh, die aan zijn laatste seizoen bezig is bij Simonshaven, op de absentie van Joey Wertz, Jessy Povinelli, Colin de Vries, Tjerk van der Graaf, Remco Bork, Björn Kommeren, Sander van Dongen en Leroy Brouwer. Reijtenbagh was blij dat hij over spelers kon beschikken uit het tweede en derde elftal zoals good-old Remi Blaauw. ‘We speelden boven verwachting een goede eerste helft hebben het niet eens zo slecht gedaan tegen DVV. We creëerden weliswaar nauwelijks kansen, maar voetbalden goed mee en gaven weinig weg. Vlak voor rust kwamen we op achterstand uit een dood moment.’ Simonshaven probeerde aan de Schuddebeursedijk de minimale achterstand tegen de leunende club uit Dirksland met goed voetbal weg te werken. Mark den Uijl liet op het uur een uitgelezen kans op de gelijkmaker liggen, waarna DVV vijf minuten later counterde naar 0-2 en de wedstrijd gespeeld was. Simonshaven gaat aanstaande zaterdag op bezoek naar Nieuwe Tonge voor de confrontatie tegen NTVV.

SV Simonshaven:  Mike Kok; Dave Brouwer, Erik Huizenga, Bjorn Jeurissen, Carlo van der Linden (60. Ricardo van Driel); Tom Adriaanse, Mitchell Weeda, Remy Blaauw (46. Kaj Larssen); Mathijs van Schie, Mark den Uijl, Bastiaan Slikker (46. Danny van Leeuwen).