The Hurricanes blijft ook tegen BV Voorne ongeslagen

Sport 64 keer gelezen

Brielle: De kampioensploeg van The Hurricanes is ook tegen BV Voorne ongeslagen gebleven. De basketbalsters uit Spijkenisse zegevierden in kraker in de Dukdalf met 38-49 (7-10, 8-8 (15-18), 14-18, 9-13) over de Brielsen. ‘We wilden onze ongeslagen status behouden,’ stelde coach Petra van Halderen. ‘We hebben het jaar uitstekend afgesloten door alle wedstrijden in deze poule met een overwinning te beëindigen.’ The Hurricanes kwam in de eerste helft maar moeizaam tot scoren, hield het verdedigend achter wel dicht. ‘Na de rust liep het beter en werd er ook weer gescoord. Het gevaar bij Voorne kwam van één lange dame, maar in het laatste kwart zijn we man to man gaan spelen, liep het ook beter en scoorden we ook. Dat deed Voorne trouwens ook.’ De centers Nikki van Hal en Marloes Steens haalden met hun vijfde p-tje in het laatste kwart het einde niet

The Hurricanes: Marloes Steens (8 pnt.), Nikki van Hal (11 pnt.), Sophie van Driel (2 pnt.), Thao Nguyen (9), Caitlin van Eenennaam (2 pnt.), Marjolein van der Waal (11 pnt.), Emma Hesselink (4 pnt.), Weronica Sawko (2 pnt.), Wendy Verbeeke.