PFC besluit met een gelijkspel

Sport 99 keer gelezen

Leiden – Veel had de ploeg van Francis Janse er niet aan, maar PFC heeft zondag aan de uitbeurt bij UVS een punt overgehouden. Bij de nummer zes uit de competitie kwam de Geervlietse ploeg niet verder dan 2-2. De treffers voor PFC kwamen op naam van Luc Lionahr en Raoul Neral. Die scoorden zij al voor rust, zodat de Geervlieters op een 0-2 voorsprong kwamen. Tien minuten na de thee en kort voor het einde werd het nog 2-2 en doelman Poleij redde vervolgens nog een aantal keren fraai. ‘Vooral teken je voor dit resultaat. Pieternella en Hakan Gurel hadden nog kansen voor de winst, maar de reddingen van Wilfred Poleij mochten er ook zijn. We hebben als doel handhaven. We staan nu samen met Poortugaal voorlaatste. Het gaat echt nog wel goed komen’, weet elftalleider Han Zevenbergen ons toe te vertrouwen. Voorlopig ligt de komende vier weken de competitie voor PFC stil.

Opstelling PFC: Wilfred Poleij; Jock de Burgo; Patrick Pot; Levi Spencer Salomao; Ian de Jager (75 Rahine de Wind); Marlon Dandaré; Raoul Neral; Luc Lionahr; Bilal Amraoui ; Fabienson Wiel en Hakan Gürel (70 Ruchen Pieternella).