Basketballers Hurricanes verstevigen koppositie

Sport 76 keer gelezen

Spijkenisse - De dames van Hurricanes hebben zondag goede zaken gedaan in een rechtstreeks duel met nummer 2 BV Voorne. De ploeg van Gino Wolvenkamp en Petra van Halderen wonnen met 51-47, bij rust keek men in sporthal Den Oert nog tegen een achterstand aan van 26-30. De periodestanden waren 13-13, 13-17, 10-10 en 15-7. ‘Het venijn zat hem echt in de staart van het duel. Het was een hele spannende wedstrijd. We hebben in de laatste twee minuten de winst gepakt door goede vrije worpen. We zijn nu vier punten los van ze’, zegt Petra van Halderen na afloop. Zaterdag zijn Flexfield Fighters de tegenstanders.