Mascotte Spijkie met de Majors jeugd
Mascotte Spijkie met de Majors jeugd

Spikes zoekt oud-leden

Sport 184 keer gelezen

Spijkenisse - De Honk- en Softbalvereniging Spikes te Spijkenisse bestaat dit jaar formeel 50 jaar. In september wordt dit groots gevierd met een lustrum week.

Al enkele maanden is een speciale groep vrijwilligers aan de slag met de lustrumweek in september. De vereniging wil groots uitpakken. Een speciaal lustrum logo wordt dit jaar gebruikt, de mascotte “Spijkie” is na jaren afwezigheid weer aanwezig op de Spikes terreinen. Diverse  luchtkussens voor de jeugd, verkoop standjes, gezellige muziek en altijd wat te eten en te drinken op het terras. De zon is besteld, maar daar kan nog geen uitsluitsel over worden gegeven.

Gedurende vijf dagen worden diverse activiteiten op het terrein aan de Sportpolderweg 11 uitgevoerd. Op de 1e dag (woensdag 4 september) zal een grootse receptie plaatsvinden waarna de bezoekers onder het genot van muziek, een hapje en een drankje kunnen kijken naar wedstrijden tussen oud-Spikes en huidig Spikes.

De oud leden worden de komende weken uitgenodigd. Helaas blijken maar al te veel leden in der tijd verhuisd te zijn. Hierbij een oproep aan een ieder die ooit lid, vrijwilliger, sponsor of begunstiger is geweest van HSV Spikes of haar honkbal voorgangers HSV Spijkenisse of S.C Botlek om zich te melden op het speciaal hiervoor ingericht e-mail adres lustrum@hsvspikes.nl.

De dagen erna komen alle HSV Spikes teams aan de beurt om een wedstrijd of toernooi te spelen. De meeste jeugd komt zaterdag aan bod in het jaarlijks (3e) Herman Smit toernooi. Op deze dag zal ook de barbeque weer worden aangestoken om alle bezoekers en genodigden te voorzien van een heerlijke maaltijd. Op die zaterdagavond zal een spetterend feest voor al de huidige leden plaatsvinden. Het is te hopen dat men op zondag weer acte-de-présence kan geven voor diverse clinics met o.s sponsors en bedrijven uit de buurt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant